آنتاگونیسم لاكتیكی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاكتوباسیلوس دلبروكی زیرگونة دلبروكی

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
نام محصول دانلودی: آنتاگونیسم لاكتیكی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاكتوباسیلوس دلبروكی زیرگونة دلبروكی

درجه کیفی و رضایت از دانلود:عالی

آنتاگونیسم لاكتیكی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازة‌خرد شدة شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاكتوباسیلوس دلبروكی زیرگونة دلبروكی

ادامه مطلب